Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Ansvar

Re-bag støtter organisationen plastic change

Vi er overbevist om, at ved at producere gennem bæredygtig praksis, sikrer vi en sund og levedygtig forretning for fremtiden. 

Hos Re-bag ® arbejder vi konstant på at finde nye miljøvenlige materialer som vi kan anvende i vores produktion af poser, tasker og emballage.

Vi mener, at vi som producenter sammen med vores kunder, har et ansvar for mindst muligt at belaste klima og miljø, samt sikre ordentlige arbejdsforhold i fremstillingen af produkter.

Træf de mest bæredygtige valg sammen med os.

Vi arbejder blandt andet med fabrikker der er:

                

Vores stærke overbevisning og engagement omkring vigtigheden af at drive forretning med tanke på miljø og mennesker, har gjort Re-bag til en af de markedsledende inden for bæredygtig emballage, genbrugstasker, æsker og bæredygtige tasker.

Vores passion for og erfaring med bæredygtige kvalitets materialer gør at vi kan vejlede omkring design og om, hvad der passer ind i et givent produkt koncept.

Vi kan producere og levere bæredygtige produkter (brug af genanvendte materialer, slidstærke til mange ganges brug, i et design der er cirkulært så de kan genanvendes til nye produkter, samt produceret på fabrikker der har ordentlige arbejdsforhold - men beslutningen er i sidste ende din.

Hvad er bæredygtighed?

Hvis vi tager udgangspunkt i Brundtland-kommissionens rapport om miljø og udvikling fra 1987, er det "en udvikling der opfylder de nuværende generationers behov, uden at bringe fremtidige generationers mulighed for at opfylde deres behov i fare."

I Re-bag er Bæredygtighed blandt andet, graden hvorved vi samlede set arbejder med mindst mulig negativ belastning på miljø og mennesker, samt arbejder med udvikling ift. genanvendelse og i naturlige materialer.   

Det kræver ressourcer at opretholde den moderne menneskelige livsstil, og summen af de ressourcer der skal til, resulterer i negative effekter på miljøet.  

Bæredygtighed er disciplinen der integrerer de processer der skal til så vi undgår/minimerer skader på miljøet, udvikler bedre og mere naturlige materialer samt reducerer affald ift. at kunne genbruge og genanvende produkterne.

Cirkulær økonomi

Begrebet cirkulær økonomi betyder at vi tænker hele "produktets liv" ind i et cirkulært loop - dvs. at vi arbejder med at designe og producere produkter så de i videst mulig omfang kan genbruges og i sidste ende genanvendes til at lave nye produkter af.  

Dette skal ses i modsætning til den lineære økonomi, hvor man tager ressourcer, laver et produkt og blot skiller sig af med affaldsprodukterne, uden en langsigtet strategi for hvordan disse kan genbruges og genanvendes.

Vi er i nået op på 7,6 milliarder mennesker, og vores effekt på miljøet er mærkbart. Derfor bør bæredygtighed indgå som en naturlig del af alles forretningers strategier og adfærd. 

Re-bag ønsker at gå forrest, og som såvel virksomhed som forbruger, har vi aktivt valgt at integrere bæredygtighed i vores strategi.

Vores indstilling til produktion

Samtidig med at bæredygtighed og hensynet til miljøet er et afgørende fokus, er etik en vigtig dimension. Det betyder at mennesker og menneskelige ressourcer skal respekteres.  Vi mener at det er lige så vigtigt at tage hensyn til det menneskelige socio-økonomiske element, og tilgodese de menneskelige parter der er involveret i produktionen.

Af samme årsag deltager vi i Amfori/BSCI (Business Social Compliance Initiative) som er en international etisk standard samt fører Fairtrade bomulds produkter samt er Gots certificerede. 

Vores indstilling til materialer

Med vores Vincotte Recycled certificeringer i genanvendt plastik, bidrager vi til at skabe fundamentet for handel med produkter, der indgår i den cirkulære forretningstænkning. Ved at bruge genanvendt plastik, bidrager vi til at reducere produktion af nyt materiale.   

Vi søger brugen af stærke materialer der er stærke til at blive genbrugt flere hundrede gange, inden de er udtjent og bortskaffes så materialet kan genanvendes i nye produkter.

Hjælp klimaet i samarbejde med Climate Care

Climate Care arbejder med klimafremmende projekter. Ved at betale en lille merpris for dine produkter (merprisen går 100% til Climate Care) er du med til at støtte klimafremmende projekter rundt om i verdenen. Man får et certifikat, som kan bruges i egen kommunikation og markedsføring.

"Sammen kan vi gøre en forskel"