Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Genanvendt plastik

Re-bag ® har to Recycled certificeringer:

1) Vincotte certifikat på den unikke Re-bag "Foody-bag"

Produkter med denne certificering har den egenskab, at man kan putte ikke emballerede såkaldte "tørre" fødevarer direkte ned i tasken, uden risiko for migration fra taskematerialet til fødevarerne. Dette specielle materiale er udviklet i samarbejde med Re-bag®.

2) Vincotte certifikat på genanvendt plastik.

Køb din PP indkøbstaske - lavet af op til 91% genanvendt plastik.

Som én af få leverandører i Europa kan Re-bag ® levere Vincotte certificerede poser og tasker.

Certificerigen er bevis for at mellem 45-91% af taskens PP materiale er lavet af genanvendt plastik. Vi bruger affaldsplastik til at lave fine nye poser og tasker af.

Vincotte certificeringen er godkendt i henhold til EU standarden EN 15343, som omhandler sporbarhed af genanvendte materialer samt vurdering af materialet.

Hjælp os med at beskytte miljøet og spørg efter en PP taske med Vincotte certificering.

Kontakt os for mere information om Recycled PP Certificering og priser.

 

Kontakt os og få mere information genanvendeligt PP plastik.

Danmark har siden 1960 været et foregangsland for mange EU lande med hensyn til genanvendelse og energiudnyttelse af plast - her har Danmark været dygtige til at udnytte affald til forbrænding til at få varme og energi. 

Forbrænding af plast til energiudnyttelse medfører store mængder CO2 udledning og kræver naturligvis, at der produceres nyt plast til industrien. Ét kilo genanvendt plast sparer således klimaet for 4 kilo CO2.

Når det kommer til genanvendelse af plastik, er Danmark p.t. bagud i forhold EU lande som Tjekkiet, Estland, Tyskland og Spanien. Derfor har vi i Danmark siden 2013 haft et langt større fokus på genanvendelse af plast.

Det har betydet, at cirka 34% af det totale plastaffald i dag genanvendes, mens resten enten energiudnyttes eller eksporteres til udlandet. Den andel, der genanvendes er dog stadig for lav og det er op til os alle, at gøre en helhjertet indsats for at forbedre dette.

Med et mål fra regeringens side om, at mindst 50% af affaldet fra husholdningerne skal genanvendes inden 2022 har vi travlt.