Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Bokse - emballage æsker & smykkeæsker

Vi er førende indenfor bæredygtig og miljøvenlig emballage i bokse og æsker

Re-bag er førende indenfor emballage design samt bæredygtig og miljøvenlig emballage som smykkeæsker, emballage æsker, emballage til chokolade og meget mere. Vi har de bedste materialer i bæredygtig og god kvalitet til bokse og æsker til dine produkter, som vi står 100% for produktionen af. Samtidig hjælper vi dig med design, og gerne med designforslag.

Vi giver dig eksperthjælp både til produktion og rådgivning omkring design. Vores rolle er dermed en helspektret rolle, hvor vi både står for den fysiske produktion, men i lige så høj grad er en kreativ sparringspartner, som hjælper dig med konceptudvikling, produktudvikling, branding og design af dit produkt emballage.

Hvad end det er chokoladeæsker, smykkeæsker, webshop emballage med print, brilleæsker, modeæsker eller kosmetik- og parfumeæsker, så kan vi hjælpe dig og give dig sparring på dit produkts emballage hele vejen rundt.

Vi beskæftiger os også med mange andre reklameartikler indenfor emballage, og vi kan nemt integrere en sammenhængende branding strategi for et helt koncept på tværs af produkter. Dermed kan du også vælge at få bokse og smykkeæsker med logo, så dit brand bliver mere synligt. 

Branding og design er vores passion – men vi er også passionerede omkring kvalitet, materialer og miljø. Vi har meget fokus på at anvende miljøvenlige materialer - derunder plast der er genanvendeligt og forurener så lidt som muligt, såsom PE, PP og bioplast, samt at anvende naturlige fibre som er blevet produceret under ordentlige forhold og ansvarlige vilkår, hvorfor vi f.eks. fører Fairtrade-bomuld. Vores Fairtrade-samarbejde kan du læse mere om her.

Vi samarbejder med klimaorganisationen Climate Care og bestræber os på at gøre en aktiv indsats, for at reducere CO2-udledning, og reducere det CO2 aftryk vores egne produkter sætter på klimaet.

Når du handler miljøvenlig emballage med Re-bag, er du derfor med til at støtte Climate Care med en lille merpris. For denne får du udleveret et certifikat du kan bruge i din kommunikation og branding af dine produkter.

Gør CSR, reduktion af CO2 udledning og Fairtrade til en del af dit brand ved at samarbejde med Re-bag om kreativt design, branding og kvalitets emballage

Kontakt os med det samme og få et tilbud – vi glæder os allerede til at høre fra dig!