Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Fødevare emballage

I Re-bag udvikles spændende og innovative designs på fødevareemballage som tilpasses dine produkter og dit Brand.

Vi stiller kreative medarbejdere til jeres disposition for at udvikle den emballage der passer til dig og dine produkter.

Alle Fødevarekontaktmaterialer er naturligvis dokumenteret. 

Med fødevareemballage er det måske vigtigere end noget andet – eller mindst lige så vigtigt som med andet emballage – at tænke miljøvenlighed og bæredygtighed ind i ens koncept.

Det man mindst vil associere sig selv med, er unedbrydeligt skrald der bliver skabt af fødevareemballage som ikke er miljøvenligt. Den slags skrald der kan ligge i vejkanten i årevis og bare fortsætte med at forurene.

Det vil vi gerne lave om på her hos Re-bag, hvorfor vi er passionerede omkring miljøvenlig emballage til fødevarer. Vi skal lave miljøvenlig mad emballage, som ikke er negativt og fourener, men som er bæredygtigt og kvalitetsmæssigt på niveau med de fødevarer og den mad, det emballerer.

Og ingen tvivl om at vi går meget op i kvaliteten af fødevarerne i Danmark og Europa generelt – så derfor er det også kun på tide, vi som virksomheder går mere op i kvaliteten af emballagen. Det er noget forbrugerne værdsætter, ud fra samme værdier der gør at forbrugerne værdsætter mad der er økologisk m.v.

Derfor arbejder vi med fødevareemballage og design packaging til madvarer der er kreativt, miljøvenligt, bæredygtigt, æstetisk og af høj kvalitet. Solide produkter, som vil få forbrugerne i din målgruppe til at værdsætte dine produkter, dit koncept og dit brand endnu mere. Et win-win.