Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Branding koncepter

Vi designer dit unikke emballage koncept. Kombinér forskellige produkter og materialer der matcher din ønskede visuelle profil. 

Vi arbejder med visuel identitet og virksomhedsbranding som det primære omdrejningspunkt for vores rolle i udvikling og produktion af emballageprodukter, emballagedesign og reklameartikler med logo og tryk.

Hos Re-bag arbejder vi dermed som et kreativt design bureau, der har stor ekspertise i produktion og materialer. Dette fokus på produktion og materialer hænger uløseligt sammen med design og værdier. Vores tilgang til emballagedesign og visuel identitet orienterer sig omkring konceptet som en helhed.

Der er altid mulighed for at tage kontakt til os, konsultere med os, bede om designforslag og få vores bud på hvordan vi sammen kan udvikle dit koncept med emballagedesign. Vi har meget erfaring at trække på, og kan komme med en masse kreativt input.

Når det kommer til at arbejde med udvikling af dit emballage koncept, er vores tilgang til grafisk design vigtigst af alt at tage afsæt i dit brands visuelle profil. Vores konsultationer med kunder er dermed altid orienteret case-by-case til den enkelte kundes unikke behov; og samtidig er der ofte inspiration at hente hos fede koncepter, der er kompatible med det enkelte brands stil.