Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Om Re-bag

Re-bag A/S blev stiftet i 1999 i København. I dag har virksomheden agenter og datterselskaber i flere lande, som designer, udvikler og producerer tasker, bokse og anden emballage til førende mærker inden for en bred vifte af brancher over hele verden.

Kreativitet

Vores kreativitet, når det gælder udvikling af nye produkter, designs, koncepter og materialer har gennem årene været en af nøglerne til vores succes. Vi kommer gerne med designforslag til dine nye tasker og æsker - endda helt gratis.

Vores Værdier

Hos Re-bag ® deler vi vores kunders voksende bekymring for sundheden i vores miljø, og vi mener Re-bag ® har en forpligtelse til i videst muligt omfang at sørge for miljøvenlige produkter.

Vi deler også interessen for at kontrollere og sikre de betingelser, hvorunder vores produkter er fremstillet. Gennem vores BSCI (Business Social Compliance Initiative) engagement og mere end 20 års erfaring med produktion i Fjernøsten, er vi i stand til at levere design emballage, hvor innovation, kvalitet, CSR og konkurrencedygtige priser vægtes ligeligt.

Således kan vi matche vores kunders krav til kvalitet, CSR og pris.

Re-bag ® er medlem af Dansk Industri (DI)

Vores Kunder

Vi har kunder fra hele verden som betjenes fra vores kontorer og agenturer i hhv. Danmark, Italien, Belgien, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Spanien, USA og Hong Kong (Kina).

Kontakt os gerne for yderligere information