Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Tasker med logo, papirsposer med logo m.m. - Vore kollektioner

Stort udvalg af tasker i bæredygtige genbrugsmaterialer

Re-bag er førende indenfor emballage design og miljøvenlig emballage til indkøbstasker, tasker af naturlige fibre, samt tasker af genbrugsmateriale, f.eks. letnedbrydeligt og genanvendeligt bioplast. Vi arbejder både med design, konceptudvikling, udvikling af produktet, materialer og selve produktionen.

Vi designer og producerer tasker med logo i bæredygtige materialer, og poser med logo, derunder papirsposer med logo, samt bomuldsposer med logo. Vi producerer tasker i materialer såsom bomuld, kanvas, jute, papir, PP woven, nonwoven,  PET, KPP, organza, filt, karton, og tin.

Det er altså en blanding af naturlige fibre og syntetiske fibre i den mere miljøvenlige afdeling.

Du kan læse mere detaljeret om hvilke produkter vi fører, og hvilke materialer der har en mere optimal nedbrydningstid end andre materialer, i vores materialeoversigt guide med materialebeskrivelser. Her kan du også læse om fordelene ved materialer såsom bioplast og fairtrade naturlige materialer.

Vi fokuserer på at lave tasker af genbrugsmateriale og bæredygtigt materiale – altså naturlige materialer og plastikmaterialer der kan genbruges af mennesker og natur.

Indenfor naturlige fibre, fokuserer vi primært på jute, bomuld og papir.

Indenfor syntetiske fibre, fokuserer vi på at føre de plastictyper der er i bunden af Greenpeace pyramiden for plastic, hvor dem i bunden er mindst forurenende. Disse er især PE, PE og bioplast.

Vi fører forskellige produkter, såsom køletasker, mulepose med tryk, andre typer stofposer med tryk, m.m., og du kan på denne kategoriside navigere videre til disse kategorier. Vi har også en kategori med sportstasker og rejsetasker, samt foldetasker.

Af tasker af naturlige materialer har vi som nævnt og populært bl.a. filt tasker og jute tasker. Til forskellige specifikke anvendelser og begivenheder har vi suitcovers med logo, messe tasker, supermarked tasker, tasker med lynlås og logo, punge, og webshop emballage.

Vi adskiller os og vores tasker adskiller sig fra mange andre brands indenfor emballagedesign, reklameartikler og emballage, ved at vi og vores tasker er mere kreative på design,  mere æstetiske, og samtidig bygger på stor praksis erfaring med produktet og materialet.

Vi udbyder tasker i de fedeste designs, af de bedste materialer i den bedste kvalitet, og med stort og afgørende fokus på miljøbevidsthed. Vi tager ansvar for naturen, hvilket du kan læse mere om her.