Kontakt: +45 3313 0260 | re-bag@re-bag.com

Mulepose med tryk

Farverig mulepose med tryk. Se flere miljøvenlige poser med logo.

Denne mulepose med tryk lægger op til en lang række af fede design og brandingmæssige muligheder indenfor emballage og taske design, som Re-bag gerne agerer som din sparringspartner på.

Vi rådgiver omkring konceptudvikling og de æstetiske aspekter af emballage design i forhold til dit produkt og koncept og vores taske varianter og materialer. Når det kommer til mulepose med logo og muleposer med print, er der rigtig mange fede anvendelsesmuligheder for din forretning.

Stofposer med tryk kan være meget relevante for dig der værdsætter kvalitet og design højt og hvor disse værdier er en fast del af og krav for konceptet, og hvor du på samme tid har fokus på bæredygtige kvalitetsmaterialer, og dette også gerne må komme til udtryk som en vigtig værdi.

Eksempelvis hvis du har en forretning hvor du driver butik, og du gerne vil give dine kunder den helt optimale brand mæssige oplevelse i forhold til at give dem en taske eller pose til deres varer, med dit aftryk på – her kunne en mulepose med tryk være den helt rigtige idé.

Vi har en masse varianter af muleposer med logo og print på stofpose, samt indkøbsnet med logo og stofposer med logo, og denne farverige mulepose med tryk i bomuld af Hans Reitzel er et godt eksempel på en rigtig fed variant – kontakt os gerne med det samme.

Style: HansReitzel0811COTTON Materialer:

Kontakt os om emballage, æsker og tasker (ikke salg til private)

Kære {{returnmessage.form.navn}}

{{returnmessage.message}}

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse.

Der er desværre sket en fejl. Prøv igen eller kontakt os pr. telefon eller email.

Der var en fejl i emailadressen. Derfor kan vi ikke besvare din henvendelse.

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt